Over ons

Even voorstellen! Renodak Nederland B.V. is een toonaangevend middelgroot dakdekkers bedrijf welke zich op de markt profileert en onderscheidt door het aanbieden van full service diensten. Het specialisme van Renodak Nederland B.V. is hellende en platte daken, buiten deze activiteiten vervaardigen wij ook constructies en zijn wij ook in staat om aftimmerwerkzaamheden op daken te verrichten zoals luifels en gootconstructies.

In de loop van de 10 jaar heeft Renodak Nederland zich ontwikkeld tot trendsetter in de branche. Veel uiteenlopende opdrachtgevers doen steeds vaker een beroep op de veelzijdige expertise van Renodak Nederland. Dankzij innovatie zijn wij in staat vrijwel alle kapconstructies op een effectieve en economische manier te voorzien van nieuwe bedekkingen, of het nu gaat om pannendaken of bitumineuze daken, wij zijn uw partner.

Wij lossen het voor u op. Laat uw dak-problemen weten!

Renodak lost het voor u op! Klik op een van de onderstaande knoppen om contact met ons op te nemen. Schets u probleem duidelijk en stuur foto’s van de schade op. Foto’s laten het beste de situatie zien. Zo kunnen wij u een gedegen advies op maat leveren.

GA NAAR CONTACT
VRAAG EEN OFFERTE AAN